REKO LUOJUMÄKI

”Tavoitteenani on vahvistaa yksilöiden itsetuntemuksen ja -säätelyn taitoja tutkitun tiedon ja helposti lähestyttävien menetelmien avulla siten, että sinä pystyt!”

Reko Luojumäki on työskennellyt yli 15-vuoden ajan laaja-alaisissa tehtävissä liikunta- ja opetussektorilla urheilupsykologian asiantuntijatehtävissä sekä psyykkisenä valmentajana. Reko on kokenut ja pidetty asiantuntija, joka työskentelee tällä hetkellä Jyväskylän ja Helsingin yliopistoissa mm. liikuntapsykologian perusopintojen opettajana sekä Jyväskylän yliopistossa myös tutkijana. Rekon intohimona on yksilö- ja joukkuetyöskentely  tukeminen urheilupsykologisen tiedon sekä psyykkisen valmennuksen keinoin erityisesti kansallisen ja kansainvälisen tason tavoitteellisesti urheilevien nuorten sekä huippu-urheilijoiden kanssa. Kielitaito: suomi, englanti.

Psyykkisen valmennuksen toteuttaminen, tutkiminen ja kehittäminen on innostanut Rekoa jo pitkään ja hän on kiinnostunut mm. tietoisuustaitojen hyödyntämisestä työssään. Hän on kehittänyt viime vuosien aikana useita harjoitus- ja työskentelymenetelmiä yksilöiden, yhteisöjen ja joukkueiden toiminnan tueksi.

Koulutus:

  • European Masters of Sport and Exercise Psychology
  • Liikuntatieteiden maisteri (LiM)

Täydennyskoulutus:

  • Psyykkinen valmentaja (UPV sert.)
  • Sertifioitu Firstbeat hyvinvointiasiantuntija
  • Psykologia

Ota yhteyttä niin jutellaan lisää:

Reko Luojumäki 

+35840 766 4196

reko.luojumäki@intovalmennus.fi