MAIJA KUOKKANEN

 

Maija on lasten ja nuorten kehityksen sekä ryhmädynamiikan asiantuntija, jolla on pitkä kokemus lasten, nuorten ja perheiden kanssa työskentelystä sekä koulumaailmasta että lastenpsykiatriasta. Hän on myös kokenut ryhmäliikunnan ohjaaja ja työskentelee mielellään lasten ja vanhempien, yksilöiden ja joukkueiden sekä ryhmädynamiikan vahvistamisen parissa.
 
Maijan vahvuutena on lempeä, rento ja ammattitaitoinen kohtaaminen, jonka äärelle on helppo asettua. Maijan työskentely ote on arvostava ja kannustava ja hän pyrkii vahvistamaan työskentelyssään asiakkaan olemassa olevia taitoja ja vahvuuksia. Maijan tavoitteena on löytää arkeen harjoituksia, joiden avulla asiakas voi vahvistaa omia mielen taitojaan käytännössä oli kyse sitten keskittymisen vahvistamisesta, pelkotiloista, tavoitteiden asettamisesta tai jännittämisestä.
 
Maija työskentelee psyykkisenä valmentajana eri yksilö- ja ryhmälajien parissa, urheilevien lasten ja nuorten mielen taitoja vahvistavissa valmennuksissa sekä asiantuntijana vanhempainilloissa ja luentotilaisuuksissa. Valmennuskielet: suomi, englanti, ruotsi.
 

Koulutus:

  • Psykologian maisteri, PsM

Täydennyskoulutus:

  • Psyykkinen valmennus
  • Liikuntapsykologia
  • Kognitiivinen psykoterapia
 
 
Ota yhteyttä niin jutellaan lisää:

Maija Kuokkanen

+358 50 377 7480

maija.kuokkanen@intovalmennus.fi