Ke 8.4.2020 klo 13-13.45

Arkemme koostuu tutuista rutiineista ja ajoittain myös muutoksista. Me jokainen reagoimme muutoksiin yksilöllisellä tavalla ja pyrimme löytämään arkeemme sopivimmat selviytymiskeinot. Lapset ja nuoret harjoittelevat oman toimintansa ohjausta ja muutostilanteista selviytymistä, jolloin koko perheen stressinhallinta on avainasemassa lasten ja nuorten hyvinvoinnin vahvistamisessa. Aikuisten esimerkin ja avustuksen kautta opitaan tärkeitä taitoja siitä, miten muutostilanteissa voidaan mennä eteenpäin!

Mitkä asiat ovat merkityksellisiä lapsen ja nuoren hyvinvoinnin kannalta ja kuinka voimme tukea hyvinvointia arjessa? Webinaarissa keskustelemme aiheesta ja jaamme vinkkejä siihen, mihin asioihin kannattaa kiinnittää huomiota. Keskustelijoina toimivat psykoterapeutti, psyykkinen valmentaja Laura Andelin sekä liikuntafysiologi, Firstbeat hyvinvointiasiantuntija Tiina Hoffman.

Webinaariin ilmoittautuneille lähetetään tallenne myöhemmin sähköpostiin, joten voit katsoa webinaarin sinulle sopivana ajankohtana.

Ilmoittautuminen on umpeutunut. Kiitos kaikille ilmoittautuneille!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *