Olemme suomalainen INTO-valmennus. Vahvistamme sinun osaamistasi, hyvinvointiasi sekä suorituskykyäsi työelämän kaikissa vaiheissa

Olemme erikoistuneet vaativien työelämän haasteiden kanssa työskentelemiseen sekä osaamisen, hyvinvoinnin ja suorituskyvyn vahvistamiseen työelämän kaikissa vaiheissa. Huippuvalmentajamme ovat laillistettuja ja kokeneita sosiaali- ja terveys- tai opetus- sekä liikunta-alan ammattilaisia. Toimimme kaikkialla Suomessa.

TYÖELÄMÄN PSYYKKINEN VALMENNUS & TYÖNOHJAUS

Työelämän psyykkinen valmennus sekä työnohjaus ovat työskentelyä, jonka aikana keskitytään yksilön, tiimin tai organisaation hyvinvoinnin sekä osaamisen vahvistamiseen.

LUE LISÄÄ

ASIANTUNTIJALUENNOT JA TÄYDENNYSKOULUTUKSET

Toteutamme monipuolisia lyhyt- ja pitkäkestoisia koulutuskokonaisuuksia, asiantuntijaluentoja ja puheenvuoroja seminaareihin sekä työhyvinvointi- ja koulutuspäiville.

LUE LISÄÄ

 TYÖELÄMÄN FYSIOLOGINEN VALMENNUS

Työelämän fysiologinen valmennus on työskentelyä, jonka aikana keskitytään yksilön, tiimin tai organisaation fysiologisen hyvinvoinnin vahvistamiseen.

LUE LISÄÄ

TYÖHYVINVOINTI ARJESSA – VALMENNUS ENSIHOITO- JA PELASTUSHENKILÖSTÖLLE

Työelämän valmennus on työskentelyä, jossa edistetään ensihoito- ja pelastushenkilöstön fysiologista ja psyykkistä hyvinvointia.

LUE LISÄÄ

TYÖHYVINVOINTIPÄIVÄ

Työhyvinvointipäivä on työskentelyä,
jonka aikana on tarkoitus antaa
keinoja parantamaan ja ylläpitämään
omaa sekä ryhmän hyvinvointia.

LUE LISÄÄ

Miksi INTO-valmennus?

Työelämän palvelut

Toteutamme ja kehitämme laadukkaita työelämän psyykkisen hyvinvoinnin ja valmennuksen asiantuntijapalveluita sinulle, tiimillesi ja organisaatiollesi käytännönläheisellä tavalla.

Huippuammattilaiset

Asiantuntijamme ovat laillistettuja sosiaali- tai terveysalan sekä opetus- ja liikunta-alan ammattilaisia. Meillä on pitkä työkokemus työelämän parissa työskentelemisestä.

Siellä missä sinäkin

Työelämän psyykkisen hyvinvoinnin ja valmennuksen asiantuntijamme työskentelevät valtakunnallisesti siellä missä sinä ja tiimisi toimitte. We work also in english!

Tilaa uutiskirje! Saat sähköpostiisi ajankohtaista tietoa

INTO-valmennuksen aiheista ja tapahtumista.